rss
email
twitter
facebook

6 Temmuz 2010 Salı

Gündeme dair fikrim patladı..



"Şehit cenazeleri bir bir dizilirken vatan toprağına sorgulanacak o kadar çok şey varki! Asker doğuda gidipte köymü basmış? Asker doğuda olay çıkmadıkça kime nerede,ne zaman ve niçin müdahele etmiş? Asker yada herhangi bir kolluk kuvveti ailesini ve memleketini bırakarak gurbete gitmekten haz mı duymuş? Ama hala askere faşit diyenler, devleti statükoculukla suçlayanlar Kürt faşimini nasıl görmezlikten geliyorlar?"


"biz şovanistliğe çok uzak olup,insan temelli siyaset yaparken Türk etnik milliyetçiliğini destekleyenler, şuan anti şovanist gözükselerde bu seferde Kürt etnik milliyetçiliğini destekliyorlar.Ve bizim mukaddes vatanseverliğimizede Türk ırkçılığı olarak bakıp, bizi faşistlikle suçluyorlar. Asıl faşistler bugün Kürt milliyetçiliğine çanak tutanlar değil midir?" (Dış güçlere gitsin)


"Zulme alkış tutan; (ırkı,dini,rengi faklı) at gözlüklü milyonlar yaşıyor memleketimde. Çözüm paketlerinden çıkan çözümsüzlükler geç kaldığımızın göstergesidir.! Alternatiflere kapalı ideolojik açmazlarda olanlar ise seslerini çıkarmadıkları için tarihin kara sayfalarında isimsiz yer alacaklardır."

"Benim gözümde buduncu tayfası,kımız sarhoşu Türk şovanistleri ile yezidi soyunun sünnetsiz Kürt gerillası aynıdır.Hepsi aynı iblisin soyudur.. "


"Mukaddes davada buluşan bir ümmetin etnik kökenlere indirgenmiş günlük politikalaı olmaz."

1 Temmuz 2010 Perşembe



Ölüm gerçek muhakkak ama: gelemedim bir hatrını sormaya..
Hayırsız dükkan komşun sadece beyin kıvrımlarının her noktasında değil ruhunun en derininde dahi hissetti senin bu durduk yere gidişinin acısını. Bu yaz muhakkak uğrarım diyordum halbuki! Planlarımı hesaplarken hiç katmamıştım kader kavramını beşeri planlarıma.

Dürüst,ahlaklı ve iyi bir abi. Nurlar içinde yat İsmail abi..